kolmapäev, 31. august 2011

Kalameeste eri

Oh ei, ärge arvake, et mina olen uue hobi saanud.
Lihtsalt selle maja peremees koos vennaga on kirglised kalamehed. See on nii, et ostetakse lõpp palju varustust kokku, siis makstakse aastas kopsakas summa ja lõpuks minnakse kalale.

Kalal käimine käib nii, et sõidetakse varahommikul lähima järve äärde, tehakse grilli ja ollakse muidu rõõmsad. Püütakse kala ka. Ja püütud kala(d) lastakse kenasti vette tagasi. Sest seadus selline.
Seejärel sõidetakse poodi ja ostetakse kala. Kui tahetakse. Näiteks minu peremees kala ei söö.

Aga pühapäeval käisime kalamehi vaatamas. Nimelt toimus Eveshamis spets üritus.

Suur kalastusvahendite müük ja võidu kalade püüdmine. Mina ühtegi kala ei näinud. Kalamehi küll. Neid oli Avoni jõe ääres nööri taga paarkümmend vähemalt.





Kaval ja aega hoidev kalamehe naine
Miks mitte selliste vahenditega kuldkalakest püüda?
See oli koht, kus ei olnud rikkaid ja ilusaid. Tavalised inimesed, no nagu meie laatadel. Võib olla isegi veelgi tavalisemad

Koertega loomulikult ja lastega

Kui elamise kohta sõitsime tabas mind mõttenool: olen siin linnas elus viimast korda.

4 kommentaari:

neiud ärevil ütles ...

Kunagi ei tea ju, mis elu võib tuua. Vahel juhtub täitsa uskumatuid asju.Nii, et väga kindel ei saaju olla, et ei tule sellesse linna.
Üritus iseenesest on naljakas. Meenutab sellist pikniku moodi pereüritust. Kas mitte kunagi siis sealt ühtegi kala söögiks ei püütagi? Varsti saab kahvaga kalu välja tõsta.

Emmeliina ütles ...

olen niimoodi aru saanud, et kahvaga kalapüük täitsa toimib turistidele määratud kalakasvandustes nagu meilgi.
Selles on sul õigus, tõesti naljakas, sellepärast kirjutasingi.
Lastele olid batuudid ja karusssellid ja võiduloosid, mis meenutasid 80.ndate aastate Luna parki. Selle unustasin veel kirjutamata.

päevalill ütles ...

Igasuguseid loomulikke ja ebaloomulikke üritusi mõeldakse välja,et inimesel igav ei oleks!Tavalistest loomulikest olukordadest ei suudeta enam rõõmu tunda.Seda näha ka meie enda laste või lapselaste(kellel kui vanad on)pealt,et keegi peab aina tantsima ja trummi lööma,muidu kohe igav.Oh ajad...

Emmeliina ütles ...

jah kulla Päevalill, meele lahutamisest on saanud elu kaasosa.