kolmapäev, 2. jaanuar 2013

Blogijad tungivad unenäkku

Täna, 2.jaanuari varahommikul nägin huvitavat unenägu. Tegelasteks blogijad. Mõned, keda pole kunagi silmast silma kohanud ja siis need teised.
Ühesõnaga lugu oli nii, et Bianka oli ostnud Tallinna lähedal maad, kuhu oli lasknud ehitada "onni" - nii ta seda nimetas. See oli ümarpalkmaja ja meid oli sinna külla kutsutud.
Helle joonistus selgelt välja ja veel Soodoma. Tegevusi detailselt ei mäleta ja enda rõõmuks ei hakka ka välja mõtlema - muidu poleks aus. Igatahes toimus mingi tants ja tagaajamine.

Uni oli lühike, sest abi kaasa telefon helises ja ülemus nõudis teda tööle. Mul oli päris kahju kohe, sest kes teab, mis selles unes oleks võinud veel juhtuda.

Kui nüüd Pauksoni või Mangi moodi asjale tähenduslikult läheneda, siis ilmselt tuleb hea blogimise aasta.

HEAD UUT!


11 kommentaari:

Bianka ütles ...

Ilusat uut blogiaastat sulle!

Valimegi sinu meie blogistani oma-Pauksoniks! Ega see ei tähenda, et kõik täppi peab minema, mis sa ennustad, aga mine tea... Oletades, et su unenäos on meie tuleviku kohta vihjeid, siis on selline blogijate valik üsna loogiline. Me oleme Hellelt kuulnud, et tal on järgmisel aastal kavas kolida Pärnusse, mina heietasin unistust Tallinna lähedale lapselastele ligemale kolida ja Soodoma ütles just äsja oma blogis välja, et tahab Saaremaale tööle minna. Ehk lähebki nii :D

helle ütles ...

Head uut aastat, armas Emmeliina! Ma olen nii õnnelik, et ma "joonistusin" Su unenäos seldelt välja. Loodan, et mitte halvas mõttes.
Aga muidu ootan uuelt aastalt suuri elumuutusi jah(noh see, millele Bianka vihjas). Sain pühade tsükliga lastelaste hoidmisel käe valgeks- olid kõhuga hädas ja mina pidin neid kasima. Aga s... pidi rikkust ja vara tooma või oli see kuidagi teisiti? Igal juhul loodame parimat.
Blogimisest ei tahaks ikka päriselt loobuda, mõned korrad kuus ikka.

soodoma ja gomorra ütles ...

Ma loodan, et see vähemalt minu puhul polnud veel vihje lapselastele:)

Bianka ütles ...

Kui sa SK, oma elukohamuutust tõsiselt ei mõelnud, siis jääb ühisosaks teiste unenäo-blogijatega tõesti vanaemaseisus :P

Emmeliina ütles ...

Eda Pauksoni horoskoop
(FB.st leidsin - mina, kes pole absoluutselt horoskoobilugeja)
Aga miks mitte uskuda midagi nii head :D
AMBUR
Töös ja karjääris ei paista suuri muudatusi tulevat. Loomulikult kui teil endal on soov midagi muuta, siis leiate selle muudatuse tegemiseks vajaliku energia. Selline soov võib tekkida 22. juulist 24. augustini. Rahutu hingena võite sel ajal ka lihtsalt juurde teenida mõne tasuva lisatööga.
Teie rahaline seis on terve aasta vältel korras, oskate just nii palju välja anda, kui see on vajalik. Suudate oma rahaasju palju paremini planeerida kui seda eelmisel aastal, nii et teil tekib arvestatav summa vaba raha. Oma pereliikmetele võite kõige selle juures näida pisut kitsina.
Kodus olete hoolitsev kõigi vastu, naudite korrastatud ja hoolitsetud pesakest. Abistate oma vanemaid või nemad teid. Võimalik, et teete mõne pisiremondi, eelkõige sellepärast, et muuta oma kodus värvitoone. Teile endalegi võib tunduda kummalisena, kuid te eelistate rahulikumaid ehk siis sinakaid ja rohelisi toone.
Sel aastal hoolite lõbustustest ja puhkamisest väga. Käite usinalt teatris, kontserditel, tantsupidudel ja isegi matkamas. Olete ise aktiivne ning kindlasti leiate alati ka kaaslasi.
Sel aastal võite kergesti armuda või lihtsalt kellegagi veidi flirtida. Vastassugupoolele on teie silmad avatud, samas oskate piiri pidada, et see koduelus ega abikaasaga mingeid probleeme endaga kaasa ei tooks.
Oma lastega olete hell ja helde. On päris suur oht, et hellitate neid liialt ja ei ole järjekindel nende kasvatamisel. Muusikast olete sel aastal eriti võlutud. Pole sugugi võimatu, et see toidab teie hinge eriliselt ja tasakaalustab teid keerulistel päevadel.
Teie abielu ja muud partnerlussuhted on sel aastal suurepärased eriti 1. juulini. Olete kaaslasega ühel lainel. Võimalik, et reisite koos kuhugi. Kui ongi varem olnud mingeid lahkarvamusi, siis võite sel poolaastal uuesti leida teineteist ning teie kooselu kvaliteet muutub palju paremaks.
Üksikud Amburid võivad ka abielluda, eriti maikuus. Teil kujuneb väga ilus ja õnnelik abielu algus – palju armastust, hoolimist, soojust.
Alates juulist, kui teil on soovi, võite ette võtta kinnisvaratehinguid. Kui on asjaajamisi maksuametiga, saate kõik kenasti korda aetud. Rahaliselt soodus aeg. Mõned võivad saada ka päranduse.
Teie enda tervis on sel aastal igati korras, kuid ärge pange seda proovile ekstreemspordiga tutvumisel.

Emmeliina ütles ...

Aitäh teile kolmele, kes kommentaaride kellaaegu silmas pidades valvel olite :))
Olgem mõnusad ja jäägem hääks!

soodoma ja gomorra ütles ...

ikkagi peaosatäitjad:)

Homme on muide Maaleht ja Mang! Paukson kahvatub!

soodoma ja gomorra ütles ...

ikkagi peaosatäitjad:)

Homme on muide Maaleht ja Mang! Paukson kahvatub!

Emmeliina ütles ...

Leidsin tükikese Mangi ka. ei tea, kas ongi nii lühike :P

Iga tegu kauaks kestma

Amburil on tulemas tähtis aasta. Kõik, mis ta uuel aastal ette võtab, jääb kestma kauaks — kuueks aastaks. See puudutab kõiki eluvaldkondi: tööd, äri, armastust.

Uued projektid, mis ta algatab, ärilised kokkulepped, uus armusuhe — kõik need hakkavad kiiresti arenema ja muutuvad pikaks protsessiks. Hea oleks alustada nende ettevõtmistega kohe aasta esimestel kuudel või vähemalt esimese poolaasta sees.

tegelinski ütles ...

No nii... siia blogisse ka uus aasta sisse sõitnud :)
Head uut aastat ja nobedaid näppe... kirjutamiseks ja muuks :)
Ja kui elu igavaks läheb, siis sekka lõbusaid unenägusid :)
...
Juhtusin telekast vaatama seda suurt loto-loosimise saadet, siis üks suure võidu saaja ütles, et oli just Mart Sanderit unes näinud... aga keeldus täpsustamast ;) Nii et ei maksa unenägusid alahinnata.

Emmeliina ütles ...

ehhee