teisipäev, 29. juuni 2021

Puhkaja eri

 Puhkaja 

Eile oli minu jaoks esimene tõeline meresolberdus. Kui prootonitega kuumalaine alguses Võsul käisime, siis päädis minu osa rannavalvega põlvini vees. Mahu rannas jäi julgusest puudu, sest õhk oli liiga kuum ja vesi tundus liiga külm. Eile lubasin endale Käsmu! Mis lubasin, ikka sundisin. Kõige suurem pingutus on hommikune voodiringutus ja jalgade põrandale asetamine. Noorest peast ma ei teadnudki, et puhkamine nii raske töö on. 

Mingi sund vedas poe poole. No mis me räägime. Järjekordne näitus. Kuna mul ajakava sõltub bussidest ja näitus ei jookse kusagile (vähemalt nii lubas lahke proua, kes juba möödunud aastal müütas kohalikku käsitööd), siis tegin ainult mõned klõpsud. 


...

...
...

...
Näitus ei ole Meremuuseumis (seal avatakse täna Dagmar Normetile pühendatu) vaid kohaliku kauplusega samas majas. 

Tõestus, et viibisin ikka rannas ka (vesi 23) ja täna jälle. 

3 kommentaari:

Emmeliina ütles ...

Tuttavaid on huvitanud mu visadus sõita tund aega väikeses bussis, et varbad ja keha merevette kasta. Päevalill arvas, et mugavam oleks kohapeal apartement üürida. uurisin siis hindasid, jäid 35 ja 65 vahele vastandiks tasuta bussisõit.

Nii lähen aga jälle. Huvitav, mida väiksem buss, seda paremini tuulutab. Üks sõitis nii kiiresti maateedel (Lahemaa kurvilised teed)Tunne oli nagu kimaks kabrioletiga, sest katuseluuk lahti.

Emmeliina ütles ...

Olen nagu päikesega pähe saanud!

tegelinski ütles ...

Mulle väga meeldib bussiga sõita! Olen nii mõnigi kord teinud valiku just ühistranspordi kasuks. See kellaaegadest sõltumine annab omamoodi vabadustunde...