laupäev, 19. veebruar 2011

Fotojaht Nõu



üks ütlemata mõttekas nõu
kaks momendil mõttetut nõu

Fotod tehtud koduõues, 10 veebruar 2011

teiste nõud http://www.blenza.com/linkies/links.php?owner=p2evik&postid=07Feb2011

9 kommentaari:

Köögikata ütles ...

Meil juhtub ka vahel, et ei tulda õigel ajal tühjendama. Mina aga maha panna ei tihka, sõidab see pakendihunnik siis seni minuga autos kaasas, kuni taas ruumi on. Aga ükskord läks natuke jamaks küll sellega, oli ruumi vaja. Siis ei jäänudki muud üle, kui keldrisse tassida.

Eve ütles ...

Need on tänapäeva kulutusühiskonnas ühed väga tähtsad nõud!

Ti:a ütles ...

ilma nende nõudeta oleks elu lausa väljakannatamatu.

Oudekki ütles ...

Teisel pildil ju nõu kallis...

tegelinski ütles ...

Kõige päevakohasemad leiud ongi alati kõige vahetumas läheduses :)

Nodsu ütles ...

Nõud, ilma milleta tänapäeval kohe kuidagi ei saa, kuid kui nad hooldamata jäävad, siis muutub nende funktsioon vastupidiseks ning elu parendamise asemel muudavad selle hoopis tülgastavalt vastikuks...

Helve ütles ...

nõud on tõepoolest mõttekad, kuid nende täitmise tööstused võiks tuure kõvasti maha keerata.

A.I.V.O. ütles ...

Ei teagi, mis mõtet on siis prügivedu korraldada, kui prüginõud nii kähku täis saavad. Äkitse peaks üks konteiner veel olema?

Emmeliina ütles ...

varem oli meie ühistul ja vallal leping Ragn -Sels AS-iga. Siis maksime kuni 35 eeku per nase. pensionärid jm. ühistu liikmed tõusid tagajalgadele kuigi hoovis oli 2*24 korteriga maja peale kaks suurt ja kolm pakendikonteinerit. valitses puhtus ja hool. eriti hästi tundsid end sorteerijad (mina kaasa arvatud)

uuest aastast muudeti lepingut (firmat veel ei ole õnnestunud välja uurida), viidi ära kaks pakendikonteinerit ja näit. jaanuari arve o,76 inimese kohta räägib iseenda eest. Lollus ja odavus võitis.