neljapäev, 7. juuni 2012

"Hullumaja suvepäevad"

Eile kutsuti mind hullumajja. Õnneks küll ainult läbimängule.  Spiel oli mõjuv. Oleks võimalust ja raha vaataks - kuulaks veel vähemalt korra. Siis rohkem teksti mõjusust ja katsetusi enda peal.
Pärast eilset sain juba veidi aru, miks ma psühhodraama kursusesse kahepoolselt olen suhtunud: üks osa minust on Uudishimu ja teine on Hirm. Seni on viimane peale jäänud.
Praegu tegelen hulluarsti lausega (ei pretendeeri sõnasõnalisusele):
Mis sa teed?
Vastaja: Mängin iseennast.
Doktor: Ole siis andekam.

Nagu olen ennegi öelnud pole ma mingi teatrikriitik, et hinnanguid anda. Lihtne inimene, lihtne vaataja. See, kes katsetab omal nahal ja naha all. Et kas kõnetab või mitte nagu moodsas keeles öeldakse. Meie aja rahvas nimetas seda liigutamiseks. Või loksutamiseks. Ühesõnaga loksutas ikka väga. Lisaks on teater saanud uue näitleja: nimelt proua Kägu. Väga kohusetundlik ja lavastaja ettekirjutusi täitev. (Urmas Vadi enda sõnad) Olevat kenasti trupiga ühel ajal lõunal käinud ja õigel ajal uuesti kukkuma hakanud. Eile õhtul tegi ta seda jälle. Mitmel ja õigel korral.

Lisan väikse pildiseeria


Kell 19.09 saabus esimene klient. Koti suuruse järgi otsustades on ta asja tõsiselt enda kätesse võtnud. Suurrätik, vihmamantel ja suurem kogus sääsetõrje vahendit
Algab 800 meetri metsajooks. Pakett sisaldab lirtsuvat maad, libisevaid kive ja vikatiga mahalöödud käsivarrejämedusi putketüükaid. Teraapia toimis veel tänagi. 
Tasuta õpetus: lindude laul tuleb otse eetrist st. metsast. Ära seda kuulama jää, muidu võid ülespoole vahtides ninali kukkuda. Sääsetõrje vahend kanna peale enne kui autost nina välja pistad. Sekund hiljem oled lootusetult hilinenud.

Silte on palju. Lugemiseks seisatu.




Ohud teel. Nii. Kohal. Pildistatud vastu valgust. Tegelikult on majal katus ka.
üks ütlemata üksik tulp

eile veel ei avatud

üks ütlemata üksik kullerkuppHullumaja ehk mängu paik

Mängu lõpp - ase jäi järele (millegipärast tuli neid fotokast kaks ja teine ei tahtnud kuidagi minema minna)




Kliendid lahkumas. Kell 22. 40

Mängu lõpp

Täna leotan valgeid teksaseid ja tossusid. Milleks mudasse valged? Nu ma mõtlesin rohkem, et puukide tõrjeks.

Igaks juhuks panen lingi ka, kuid niikuinii peate mind veidrikuks: http://www.rakvereteater.ee/teater/lavastus/hullumaja-suvepaevad-vaino-vahingu-ainetel/

kuigi mängukava internetti ilmudes olid kõik 11 etenduse piletid läbi müüdud.
Aga kui keegi mu blogi lugejatest sinna teel, siis veel üks viide http://www.virumaateataja.ee/864194/saased-rokivad-hullumaja-suvepaevadel/


Aitäh, see oli VÄGA HEA!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hi everyone, it's my first go to see at this site, and article is genuinely fruitful in support of me, keep up posting these articles or reviews.

My web page: XRayTechnician Career Information