esmaspäev, 25. juuni 2018

Oled huvitav naine, ainult et...paks ja vana




Sellise lausega (komplimendiks on raske pidada) tuli jaaniõhtul välja uus naaber. Äsja lahku läinud, parimais aastais, kindla töö ja elukohaga alaealise lapse isa.

See oli see moment, kus eelmisest ööst ja sellele järgnevast puhkepäevast õllesed mehepojad uue "rublase ringi" moodustavad. Liitusin, sest tahtsin neid noomida reede öösel süüdatud lõkke pärast. Nimelt oli kortermaja jaan plaanitud reede õhtuks. Loomulikult puhus reede õhtul kõva tuul ja loomulikult hakkas sadama. Loomulikult varjusid mehed keldrisse st. punkrisse ja loomulikult ei tulnud ükski naine ega laps õue.
Kuna halvailmatuli linnas ei ahvatlenud samuti (vabandust Dagö, mu üks lemmik) ja nagu ikka olin neljandat jaaniööd üksi tegin enda jaoks parima - keerasin sauna sisse. Üheteistkümne ajal vaatasin aknast välja ja mida ma näen: mehed on tule süüdanud. Mida ma siis lootsin? Et ehk ikka lükkavad laupäeva õhtuks, sest lubas paremat ilma. No mida sa neilt ikka loodad. Ise tegid, ise põletasid!  Loomulikult ma enam õue ei läinud ja loomulikult jäingi tuleta.
Sellepärast siis võtsin reedeks valmistaud kausi küüslaauguleibadega ja läksin korraks laupäeva-järelõllekale tossavate tukkide juurde.
Seal ma siis uue naabriga tutvusin.
...
Lõppu te juba teate. Kokkuvõttes-Kasutu :)))))

Mõned pildid möödunud aasta lõkkest ja koduilust


Võidupüha
19.30
20.30
23.45
Kesköö

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hoopis teisel teemal: Mul avaneb teie blogi arvutis väga aeglaselt ja jupiti. Hakkasin selle põhjust uurima ja tuli välja, et põhjuseks on SiteMeter. Kui ma ei eksi, siis Sitemeteri veebileht juba mitu aastat enam üldse ei tööta, aga blogi (Google, Blogger) otsib seda kaua ja püüab laadida, sellepärast ei laadu blogileht. Tahtsingi paluda, et vaataksite oma blogis, kas teil SiteMeter tõesti endiselt töötab (peab arvet) ja kui ei tööta, siis võiks selle maha võtta, et blogi kiiremini laaduks. Aitäh!

Emmeliina ütles ...

Kahjuks on teisigi, kes nurisevad, et blogi aeglane. Omast arust võtsin selle maha, aga igaks juhuks palun asjatundjatel (kelle hulka ma ei kuulu) sobival ajal üle vaadata. Aitäh märkamast!

Anonüümne ütles ...

Minul küll ei ole probleeme blogi avamisega. Küll aga tekib probleem kommentaari sisestamisega, sest tekib tõrge ja see "ma ei ole robot" värk alati ei tööta.

tegelinski ütles ...

Mulle ka avaneb aeglaselt. Aga ma olen juba harjunud ja kiiret pole ka kuhugi ;)