esmaspäev, 9. august 2010

Katus sõitis

Kui ma eile õhtul pool kümme folkimast koju jõudsin, oli katus juba ära läinud. Kodus olnud majanaabrid ütlesid, et kaheksaste uudiste ajal, kui oli edastatud hoiatus, et nüüd ta tuleb, siis kohe kadus elekter ja Ta tuligi.

Pildid tegin täna hommikul. Kindlustusele ja endale. Metsa enam fotokaga ei läinud. Rakveresse ka mitte. Ei tahtnud.

Auto aknast nägin piisavalt ja Käsmus ka. Mul on hirm selle Vääramatu Jõu ees.















14 kommentaari:

Bianka ütles ...

Taevake, kas tõesti sinu maja katus?

Emmeliina ütles ...

jah

Eve Piibeleht ütles ...

taevas küll, milline mure. Hea, kui inimesed viga ei saanud.

Bianka ütles ...

See pidi sulle küll väga suur ehmatus olema, kui sa koju jõudsid. Hea tõesti, et inimesed terveks jäid.

Ja ähvardavad, et torm võib veel korduda... Loodan, et suudetakse kiiresti tegutsema hakata ja kuidagi katust katta, et vihm sisse ei sajaks.

Emmeliina ütles ...

üks meesterahvas läks kiiruga autot kaugemale ajama kui tükid lendama hakkasid. kõrvalistmele kukkus samal ajal midagi suurt läbi esiklaasi. mees jäi terveks, vähemalt nägin teda kui koju tulin. ja kaks autot olid saanud veel viga.

kindlustamine on ikka üks väga tark tegu. nüüd on korralik kile peal ja firmaga ehitusleping tehtud. tuulele olevat kaasa aidanud kehvad nõuka aja sarikad.

tegelikult hea, et meil kedagi kodus polnud. kõik kes olid said ikka paraja šoki.

aga noh kui juba sünnikodu kiriku torn kukkus, siis mis me räägime.

helle ütles ...

Teie kanti on ikka räsitud sel suvel kõvasti. Tulin esmaspäeval Tallinnast koju ja nägin läbi rongi akna ikka igasugust ...looduse kätetööd. Kodul õnneks katus peal ja muu ka paigas.
Aga mure oli küll.
Alati peab saatust tänama, et inimesed viga ei saanud.

kiiksuga ütles ...

Sarnane pilt avaneb ka minu koduaknast....

Emmeliina ütles ...

kiiksuga - Folgilt koju sõites oli Haljala nii nutune, et me ei tahtnud isegi peatust teha. kuidagi kohatu tundus tuttavaid kohti pildistada. hiljem sain teada, et katuse kaotas üks põllupealne maja.

Kaamos ütles ...

Kurb on see pilt.
Mets näeb hirmus välja.
Aga inimesed ei ole õnneks käed rippu ootama jäänud, loodan, et ka sinu maja saab peatselt uue mütsi ning tormist jääb vaid mälestus, millest veel aastate pärast põnev rääkida!

Emmeliina ütles ...

jaa, ehitusmehed juba nagu pääsukesed reas. hea, et oli kindlustus. niigi maksame 10.- ruutmeeter laenu. kui nüüd oleks ühistu pidanud uue laenu võtma, siis oleks kõigil rahaliselt raskeks läinud, sest mitmed naabritest kas üksikud ja pensionärid on.

soodoma ja gomorra ütles ...

mis kotterman teil seal ringi luusib?
muudkui lapite lapsi ja maju.

Emmeliina ütles ...

kulla soodoma, eks vist jäi õigel ajal kirikule kroonlühter kinkimata

YksikHunt ütles ...

:D kirikule kroonlühter ehk isegi kingitud, kuid tänase päeva seisuga tundub, et kirikud kõrgemale poole oma andamid saatmata jätnud.

Emmeliina ütles ...

mul selle Väike Maarja kiriku kohta arvamus, et jätku asi nii nagu Jõud tahtis. saab teisest põnev turismiobjekt. muidugi renoveerida tuleks nii et muu ajalooline pärand kahju ei saaks.