laupäev, 31. jaanuar 2009

Solidaarsus kõigepealt

ehk sarja "Küll need vaesed inimesed on tüütud" jätk

Sjgelle blogi lugedes mõtisklesin üliväga probleemi üle "Kuidas hoida kokku miljon krooni?"
Sattusin oma ideest niivõrd vaimustusse, et tahan seda teiega jagada. Hääletada saab ka.
Mis te minu mõttest arvate?

Vaesed tüütud - töötud sugulased peaksid oma eluruumid ja modru maha müüma (kui ostjaid oleks) ja kolima kõige rikkama sugulase majja. Seal tuleks nõuda oma tuba, vannituba, saunade, spordisaali ja basseini kasutamise õigus.

Köögis peaks olema külmkapp alati kõrgekvaliteedilisi toiduaineid täis.

Kultuuriga (videoväärtfilmid, muusika, raamatud, teatripiletid, pornoajakirjad) peavad rikkad sugulased solidaarselt vaeseid aitama. Kõik peavad olema võrdsed.

Perelapsed peavad jagama oma mänguasju, riideid, koolitarbeid, skuutreid, lumelaudu, mäesuusavarustust ja muid elamisväärse elu juurde kuuluvat.

Pereema-isa peavad andma vaestele oma kuuest autost soovi korral kõiki kasutada. Helikopteri ja jahi tarvitamiseks tuleb sisse seada graafik.

Pereema peab tegema oma magamistoas nn. lahtiste uste päeva, kus kõik kohalviibivad naised saaksid rahuldada oma solidariseerimisvajadust (parfüümid, ehted, kasukad ja muud pisividinad.)

Kui sugulastel kooselamisest villand saab ja nad stressi satuvad tuleb neile osta tuusikud lõunamaakruiisidele. Raskel ajal aitab nädalalõpp kohalikus SPA-s või pere Hispaania majas.

Kui te nüüd võtate vaevaks viriseda, et teil pole rikkaid sugulasi, siis...
No nii luuserid ei maksa ka olla ja nii mõttetult elada. Siis tuleb kiiremas korras sisse logida genealoogiaseltsi lehele ja hakata tegelema sugupuu-urimisega. Kes otsib, see leiab!

3 kommentaari:

Bianka ütles ...

Auu-uuu, Emmeliina! Kuhu sa oled kadunud???

Emmeliina ütles ...

Igor Mangi horoskoobi järgi ootan uusi väljakutseid ;)))

helle ütles ...

Sõbrapäevatervitused!
Kuidas käbarad käivad?